Ajankohtaista / Blogi

Maahantuomme vesimittareita DN15 – DN100

Kulunut vuosi on ollut oikein hyvä, kun olemme saaneet toimittaa sopivia ja tarkasti mittaavia vesimittareita asiakkaillemme. Asiakkaamme saavat etäluentaa varten kaikki tarvittavat laitteet suoraan meiltä vesimittarit mukaan lukien. Tuomme maahan MID -hyväksytyt eurooppalaiset vesimittarit 1 litran impulssilla. Saatavana 1 ja 2 -suuntaan mittaavilla impulssiantureilla. Varastoimme kokoja DN15 – DN100, tämä tarkoittaa nopeita toimituksia ilman odottelua. Mallit yksi- ja monisuihku sekä Woltmann. Nämä sopivat erityisen hyvin vuotohälytyksiin pienen impulssinsa ansiosta. Osaan mittareista on myös saatavilla edulliset takaiskut suoraan vesimittariin asennettuina. Tuomme myös maahan vesimittarin liitinsarjoja.

Huom! Vesimittari on yleensä aina vettä toimittavan tahon omaisuutta, joten sen vaihdosta tulee sopia vesilaitoksen, vesiosuuskunnan yms. kanssa. On myös mahdollista asennuttaa oma mittari laskutusmittarin jälkeen omaa seurantaa varten.

Hannu PihlajamäkiMaahantuomme vesimittareita DN15 – DN100