Kumppanit

Muovityöstö Kivelä Oy

Yhteyshenkilönä: Jari Kivelä

Vilkase OY:n kumppanina: Muovityöstä Kivelä tekee Vilkase -etälukulaitteen koteloihin läpiviennit liittimiä varten.

Vilkasen Vesa Pietilän kokemus Muovityöstö Kivelän palveluista: “Kävelin Muovityöstö Kivelän ovesta sisään sovittuna päivänä. Mukana oli alustavat piirustukset ja ohjeet paperilla mitä haluaisin tehtävän. Katsoimme homman yhdessä läpi ja parilla kierroksella päästiin haluttuun lopputulokseen. Työn jälki on hyvää ja hinta on pienempiinkin töihin kohdallaan. Parasta on, että ovesta uskaltaa astua sisään kehnommatkin suunnitelmat mukana ja homma otetaan asiallisesti vastaan.”

www.muovityosto.fi


Sulaon Oy

Yhteyshenkilönä: Jarkko Tuomi

Vilkase OY:n kumppanina: Sulaon tekee Vilkase-etälukulaitteen piirilevyn kalustuksen.

Vilkasen Vesa Pietilän kokemus Sulaon Oy:n palveluista: “Sulaon on tuttu minulle jo aiemmin ja asioidessa olen aina saanut ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Vilkaselle Sulaon tekee piirilevyjen kalustuksen eli lähetämme komponentit ja piirilevyt Sulaonille, heiltä tulee valmis sisältö koteloon. Tämän jälkeen jäljellä on kotelon ja piirilevyn yhdistäminen valmiiksi tuotteeksi.
Jarkko Tuomi on auttanut suunnittelussa, jonka ansiosta saadaan tuotettua sulavasti kalustettava ja luotettava piirilevy.”

www.sulaon.fi


Vilkase Oy mukana ympäristöministeriön vesiensuojelun tehostamisohjelmassa

Vilkase Oy:ssä tapahtuu! Nimittäin olemme mukana vähentämässä haitallisten aineiden pääsyä luontoon estämällä jätevesipumppaamoiden ylivuotoja. Meille ympäristönsuojelu on yrityksemme yksi kulmakivistä ja tavoitteemme onkin estää haitallisten aineiden pääsyä luontoon niin tehokkaasti kuin mahdollista. Pilottihanketta rahoittaa Ympäristöministeriö ja hanke on osa vesiensuojelun tehostamisohjelmaa.

Hanke kestää 08/2023 asti ja tavoitteena on tunnistaa eri muuttujia pumppaamoissa, jotka altistavat viemäriylivuodoille. Eri muuttujien tunnistaminen tapahtuu keräämällä dataa pumppaamoista etäluennallamme. Tämän pohjalta on mahdollista kehittää datan avulla algoritmi, joka osaa tunnistaa vuodot jo ennen niiden syntyä. Projektissa on mukana tietotaitoomme luottavia uudistushakuisia vesiosuuskuntia, jotka toimivat pilottiasiakkainamme.

Pilottiasiakkaidemme lisäksi, saamme jo olemassa olevilta asiakkailtamme arvokasta tietoa koskien jätevesien hallintaa ja niihin liittyviä ongelmia. Ajankohtaisia ongelmia ovat muun muassa sähkön hinnan nousu ja tulevat sähkökatkot, jotka lisäävät ylivuotojen riskiä. Näin ollen etäseurannan tärkeys korostuu entisestään. Ylivuotojen hallinta on moninainen kokonaisuus, johon pyrimme tarjoamaan kustannustehokasta ratkaisua, ja samalla turvaamaan luotettavan ja ympäristöystävällisen toiminnan.

Lisätietoa hankkeesta:

www.ym.fi/vedenvuoro

www.ym.fi/vattnenstur

Matkaamme voit seurata myös Instagramissa:
@vilkase_oy


Vilkasen syntymäpaikka on Ikaalinen ja se on yrityksen kotipaikka vielä tänäänkin. Olemme saaneet tuotteemme toteuttamiseksi tukea Leader Pohjois-Satakunnalta. Yritämme vahvistaa paikallista osaamista ja monimuotoisuutta osaltamme.

joonasKumppanit