Kumppanit

Muovityöstö Kivelä Oy

Yhteyshenkilönä: Jari Kivelä

Vilkase OY:n kumppanina: Muovityöstä Kivelä tekee Vilkase -etälukulaitteen koteloihin läpiviennit liittimiä varten.

Vilkasen Vesa Pietilän kokemus Muovityöstö Kivelän palveluista: “Kävelin Muovityöstö Kivelän ovesta sisään sovittuna päivänä. Mukana oli alustavat piirustukset ja ohjeet paperilla mitä haluaisin tehtävän. Katsoimme homman yhdessä läpi ja parilla kierroksella päästiin haluttuun lopputulokseen. Työn jälki on hyvää ja hinta on pienempiinkin töihin kohdallaan. Parasta on, että ovesta uskaltaa astua sisään kehnommatkin suunnitelmat mukana ja homma otetaan asiallisesti vastaan.”

www.muovityosto.fi


Sulaon Oy

Yhteyshenkilönä: Jarkko Tuomi

Vilkase OY:n kumppanina: Sulaon tekee Vilkase-etälukulaitteen piirilevyn kalustuksen.

Vilkasen Vesa Pietilän kokemus Sulaon Oy:n palveluista: “Sulaon on tuttu minulle jo aiemmin ja asioidessa olen aina saanut ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Vilkaselle Sulaon tekee piirilevyjen kalustuksen eli lähetämme komponentit ja piirilevyt Sulaonille, heiltä tulee valmis sisältö koteloon. Tämän jälkeen jäljellä on kotelon ja piirilevyn yhdistäminen valmiiksi tuotteeksi.
Jarkko Tuomi on auttanut suunnittelussa, jonka ansiosta saadaan tuotettua sulavasti kalustettava ja luotettava piirilevy.”

www.sulaon.fi


Vilkasen syntymäpaikka on Ikaalinen ja se on yrityksen kotipaikka vielä tänäänkin. Olemme saaneet tuotteemme toteuttamiseksi tukea Leader Pohjois-Satakunnalta. Yritämme vahvistaa paikallista osaamista ja monimuotoisuutta osaltamme.

joonasKumppanit