Ominaisuudet

VILKASE-etälukija hankaliin paikkoihin

VILKASE –etälukulaite käyttää yhteydenpitoon matkapuhelinverkkoa. Etälukeminen toimii kaikkialla missä matkapuhelimesikin ja voit lukea vedenkulutustiedot siellä missä liikut. Vedenkulutusta voit seurata suoraan myös internetistä kaikkialla maailmassa.

 

Laite mittaa vedenkulutuksen halutessasi jopa jokaisen sekunnin aikana 1 litran tarkkuudella. Mittausjakson voit itse määritellä haluamaksesi. Pitkäaikaiseen vedenkulutuksen seurantaan sopii valmius –mittaustila jossa mittausta suoritetaan useamman minuutin jaksoissa ja tulokset lähetetään verkkosivuille kerran tunnissa. Tämä säästää virrankäyttöä. VILKASE -etälukulaitteen etuja on myös kattava valikoima siihen sopivia lisäosia sekä mahdollisuus käyttää aurinkopaneelia akun kanssa, jolloin verkkovirtaa ei tarvita.

Hälytys rajan ylittyessä

VILKASE-etälukulaitteelle voit asentaa vedenkulutuksen valvontaa helpottavat hälytysrajat, joiden ylittyessä esimerkiksi vuototilanteessa laite lähettää sinulle tekstiviestin. Hälytysrajoja on erilaisia erityyppisiä vuotoja ajatellen. Myös esim. alhaisesta akkujännitteestä tulee hälytysviesti.

Paikanna vuotokohdat

Vuodon sattuessa vuotokohta on helppo paikantaa VILKASE-etälukulaitteen avulla. Nopean paikannuksen ansiosta voit pysäyttä vuodon ajoissa ja näin säästää sekä ympäristöä että rahaa.

Optioliitännät

Etälukulaitteeseen voidaan liittää myös lisäosia esimerkiksi vesijohtoverkon paineen, vedenlaadun ja lämpötilan seuraamiseksi. Lämmityksen voi myös kytkeä päälle laitteen kautta ja mm. kloorauslaitteen tarvitsema impulssitieto voidaan ottaa suoraan etälukulaitteesta.

Seuraa vaikka kotisohvalta

Valmiustilassa ollessaan VILKASE-etälukulaite mittaa normaalia vedenkulutusta ja lähettää tunnin välein tulokset verkkosivuille. Tiedot voit tilata myös tekstiviestillä puhelimeesi.

Verkkovirtaa ei tarvita

VILKASE –etälukulaitetta voidaan käyttää verkkosähköllä, sisäisellä akulla tai ulkoisella akulla sekä siihen mahdollisesti kytkettävällä aurinkopaneelilla. Ulkoinen akku aurinkopaneelilla varmistaa vuosien käytön, eikä akkua tarvitse erikseen latailla.

Sujuvuutta vesiosuuskunnille

Usein vesiosuuskuntien vesimittarit sijaitsevat pitkän ajomatkan päässä ja hankalassa paikassa. VILKASE-etälukulaitteen vedenkulutustietoja voit lukea kaikkialla missä toimii internet tai matkapuhelimesi.

joonasOminaisuudet