Ajankohtaista / Blogi

Vilkase Oy mukana ympäristöministeriön vesiensuojelun tehostamisohjelmassa

Vilkase Oy:ssä tapahtuu! Nimittäin olemme mukana vähentämässä haitallisten aineiden pääsyä luontoon estämällä jätevesipumppaamoiden ylivuotoja. Meille ympäristönsuojelu on yrityksemme yksi kulmakivistä ja tavoitteemme onkin estää haitallisten aineiden pääsyä luontoon niin tehokkaasti kuin mahdollista. Pilottihanketta rahoittaa Ympäristöministeriö ja hanke on osa vesiensuojelun tehostamisohjelmaa. Hanke kestää 08/2023 asti ja tavoitteena on tunnistaa eri muuttujia pumppaamoissa, jotka altistavat viemäriylivuodoille.

Jukola 2019 suihkujen kulutusluennan tarjoaa Vilkase Oy.

Olemme mittaamassa JUKOLA 2019 suihkujen vedenkulutusta la 15.6. – su 16.6. Mittaamme suihkujen kuluttamaa vesimäärää 1 litran tarkkuudella etäluettavalla vesimittarilla. Tuloksia voi seurata reaaliajassa screeniltä saunaan/suihkuille menevän portin luona. Jukola 2019 suihkujen kulutusluennan tarjoaa Vilkase Oy.

Maahantuomme vesimittareita DN15 – DN100

Kulunut vuosi on ollut oikein hyvä, kun olemme saaneet toimittaa sopivia ja tarkasti mittaavia vesimittareita asiakkaillemme. Asiakkaamme saavat etäluentaa varten kaikki tarvittavat laitteet suoraan meiltä vesimittarit mukaan lukien. Tuomme maahan MID -hyväksytyt eurooppalaiset vesimittarit 1 litran impulssilla. Saatavana 1 ja 2 -suuntaan mittaavilla impulssiantureilla. Varastoimme kokoja DN15 – DN100, tämä tarkoittaa nopeita toimituksia ilman odottelua.